Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

Κεραυνός Πετρούπολης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ποδοσφαιρικό σωματείο που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Δυτικής Αθήνας με έδρα του την Πετρούπολη.
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος «Κεραυνός Πετρούπολης» ιδρύθηκε το 1971.
Από το ξεκίνημα αυτών των 38 χρόνων της σταθερής παρουσίας του στα αθλητικά-ποδοσφαιρικά δρώμενα διέτρεξε μια πορεία γεμάτη διακρίσεις καταλήγοντας στη σημερινή συγκυρία να θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα αξιολογότερα σωματεία τόσο της πόλης της Πετρούπολης όσο και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.), στα πρωταθλήματα της οποίας συμμετέχει.

Συγκεκριμένα:
Έχει στεφθεί πρωταθλητής στις Ερασιτεχνικές Κατηγορίες επιτυγχάνοντας τον κατ’ επανάληψη προβιβασμό του στη Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α.
Έχει διακριθεί για την ολόπλευρη προσφορά του στην προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι» λαμβάνοντας έπαθλα ήθους και βραβεία «fair play».
Έχει συμβάλει, έμμεσα, στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου προωθώντας αθλητές του στις εθνικές κατηγορίες, ακόμα και με την κατάληξη ορισμένων απ’ αυτούς και στις εθνικές ομάδες.
Έχει συνεισφέρει έμπρακτα στη βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών και των αθλητικών χώρων της πόλης μας μέσα και από χρηματοδοτήσεις, από το ταμείο του, έργων στα γήπεδα τα οποία χρησιμοποίησε ως έδρα του.
Έχει παράσχει ευκαιρίες και δυνατότητες άθλησης στη νεολαία της πόλης μας αναδεικνύοντας σταθερά και αταλάντευτα τα γνήσια και πατροπαράδοτα ιδανικά της μακραίωνης αθλητικής ιστορίας του τόπου μας που ξεκινά από την αγωγή των Ολυμπιακών Ιδεωδών και καταλήγει στην αποτροπή και αποφυγή των κινδύνων των ναρκωτικών, των αναβολικών και των λοιπών ύπουλων εχθρών της σωματικής και ψυχικής υγείας των παιδιών της σύγχρονης εποχής. Κατά το τρέχον έτος μάλιστα στις ακαδημίες μας αθλούνται περισσότερα από 160 παιδιά, με ιδιαίτερη επιτυχία μάλιστα, αν σταθμίσει κανείς το γεγονός των πρώτων θέσεων που καταλαμβάνουν τα τελευταία χρόνια στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παίδων.


Ειναι μελος της ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ κ συμμετεχει στην 3η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ & 4ο ΟΜΙΛΟ.

ΠΗΓΗ:
http://apokeraynos.blogspot.com/